Eeva-Maria

Olen koulutukseltani valtiotieteiden maisteri ja sosiologian tohtorikoulutettava Turun yliopistossa. Lisäksi olen nykyajan köyhyyttä kokenut köyhyystutkija ja kansalaisaktivisti. Aiemmin olen toiminut muun muassa viestinnässä ja sosiaalialalla. Tällä hetkellä työskentelen Vasemmistofoorumilla.

Minulla on kaksi tytärtä, joista vanhempi asuu jo omillaan. Elämääni sulostuttaa myös bengalikissa. Olen kotoisin Pohjois-Pohjanmaalta. Karjaalla olen asunut syksystä 2013. Tänne oli helppo kotiutua. Raaseporissa on rauhallista ja ihmiset ovat mukavia.

Tykkään kirjoittamisesta paljon, mutta se olisi yksinäistä puuhaa ilman Kulttuuriopiston kirjoittajaryhmää. Rentouttavinta on ehkä kuitenkin öljyvärimaalaus ja musiikin kuuntelu. Omaksi ilokseni soitankin vähän. Paitsi että itse olen luova, nautin mieluusti muiden luovuudesta taidenäyttelyissä, keikoilla, teatterissa, lavaruno- ym. tapahtumissa. Luen paljon.

Teen mahdollisuuksien mukaan mitä milloinkin oikeudenmukaisemman yhteiskunnan puolesta. Olen esimerkiksi Raaseporin Vasemmiston puheenjohtaja, Uudenmaan Vasemmiston varapuheenjohtaja ja mukana EAPN:ssa eli köyhyyden ja syrjäytymisen vastaisessa verkostossa. Lasten ja nuorten hyvinvointi on sydäntäni lähellä monestakin syystä. Minusta on järkevämpää tarttua toimeen kuin ahdistua ja katkeroitua maailman vääryyksistä. Jotta tulostakin syntyisi, kannattaa verkostoitua.


2 kommenttia:

Köyhänä köyhyystutkijana